Joulukuun 15 pv saa PBG soolo cd.tä josta löytyy koostetta vuosilta 2015-2017
Piisilista:
Hyvästi erkki
Lokarin laulu
Lokinkakkaa
Junamatkalla puolassa
Ei kai parfittillakaan ole helppoa
Nahkaan rasvaa-live
Joka toisen kodin putkimies
Palataan!
Hra rossin jäätelökioski
Off the road

_-------

Haastattelu tien päältä 28.11 pasi b goode
''..vuodentakaiseen päivitykseen palaten, tämä vuosi niinkuin just nytkin olemme tässä puhtoren keikalle matkalla, vuosi 2018 on james puhtoreniä juhlineenkin kun 30 v on kesällä täynnä sitä yhtyettä. Rytmirotat on hyllyllä mutta kiitos kysymisistä, mutta varmaa on että rokki raikaa, ei siis suljeta pois paria rottaorkesteri specialiakaan ''

--

Etusivun linkeistä jos kyseessä ovat keikat, haastattelut, numeroa löydät sieltä,kiitos. info@rytmirotat.net osoitteesta VAIN myyntiartiklaa.
Rytmirotat team puolesta , Görän Holland

- Joop. Koosteessa on lauluja parin vuoden ajalta. Mies ja kitara siis. Mm. Erkki Toivanen biisi joka on jonkunmoinen muistoa tekevä laulu tälle menneelle kirjeenvaihtajalle. Lokarin laulussa on menneiden vuosien keikkakaikuja, on myös Puolan matkailua jossa oli epävirallinen soolokeikkakin heh.., jah mitäs ; pakumiehiä on maa täynnä remonttipalveluineen 'joka toka kodin putkimies'laulussa, Parfitti Quosta oli 2016 syksystä jäämässä sairaslomalle yhtyeestä, siitä kertoo se silloinen ajankohtainen biisi, myös Rossista joka on jäätelökauppiaan poika- on biisi levyllä. Nahkaan rasvaa' laulu on puolestaan live jostakin tapahtumasta. Palataan! on karu tarina keikkamyynnin iloista ja suruista.. Lokkilaulu oli lapsille tehty juttu..Kait oli muutakin tsipaletta siellä mutta tämmöstä tällä kertaa.
Sooloesiintymisä on kuten ennenkin silloin että tällöin kausiluontaisesti että hissukseen muun orkesteritoiminnan ohessa. Ok, Hyvää uutta vuotta vain, ja joulua siinä välissä!
-pasi b goode-